Vanavond organiseren we een informatieavond. Tijdens deze informatieavond worden leden, potentiele leden en geïnteresseerden geïnformeerd over het programma van 2017.

Jan Valk zal als aanspreekpunt voor de skeeleraars stilstaan bij de trainingsdagen, de groepen en snelheden tijdens de training. Hij zal tevens stilstaan bij de opzet van de trainingen voor zowel de dames als de heren. Elk in aparte groepen. De duur van de training, het niveau en de intensiviteit: het zal allemaal aan de orde komen.
Natuurlijk zal er tevens stilgestaan worden bij de vele evenementen van de club. Zelf organiseert de club wedstrijden, een toertocht tot maximaal 150km, de kidsskate voor de lagere scholen etc. Ook is er informatie over de vele evenementen waar de club aan deelneemt zoals de 24kika ‘skaten tegen kanker’, skeeleren van Groningen naar Maastricht etc.

Iedereen is welkom: jong en oud! De toegang en een kop koffie is gratis, dus graag tot ziens in het clubgebouw bij De Eendracht aan de Geesterenseweg 11 te Vriezenveen. We starten om 19uur en het duurt ongeveer een uur.