Vision Sports Skeelercompetitie

Namens de organiserende verenigingen, IJCH haaksbergen, IJCL Losser, WIJC Wierden en Skeelerclub Twenterand nodigen wij ook dit jaar al onze jeugdleden weer uit, om deel te nemen aan de wedstrijden Vision Sport Skeelercompentitie. De opzet van de wedstrijden is vergelijkbaar met voorgaande jaren, echter de competitie is uitgebreid met een vierde wedstrijd. De wedstrijden worden gehouden op:

Data voor 2019 volgen binnenkort!!

Mocht het op een van deze data regenen, hoor je op de wedstrijddag een nieuwe datum en locatie. Aanmelden deelnemers voor 09.30u, aanvang van de wedstrijden is om 10.00u. Van deze 4 wedstrijden moet je er 3 rijden, om in aanmerking te kunnen komen voor de prijzen. Voorgaande jaren waren de jeugdleden van skeelerclub Twenterand goed vertegenwoordigd en succesvol in de prijzen! Bij de wedstrijden is helm, elleboog-, knie- en polsbescherming verplicht!

Verslag jeugddag (4-7-2014)

Net zo als andere jaren wordt er 1 keer per jaar een jeugddag georganiseerd. Dit jaar hopen wij deze te houden op zaterdag 4 juli 2015. Deze gezellige dag is voor alle jeugdleden van de skeelerclub. Hoe deze dag er nu uit gaat zien blijft nog een verrassing, wel willen we een terugblik doen naar de jeugddag van 2014. Het was voor iedereen een verrassing wat we deze dag zouden beleven. De kinderen werden om 9.00u verwacht bij de eendracht op de baan. Daar werden de kinderen in verschillende auto’s verdeeld. We werden uit gezwaaid door alle moeders! We moesten wel een uur rijden voor dat we op de plaats van bestemming kwamen. We gingen namelijk naar Attractiepark Schloss Dankern in Duitsland. Daar hebben we ons allemaal erg goed vermaakt! Er waren botsauto’s, klimwanden, waterbobbaan, klim touwen en nog veel meer, we hebben ‘s middags zelfs nog even gezwommen. De dag vloog voorbij, om 17.00u gingen we weer richting Nederland. We hebben de dag afgesloten bij een pannenkoeken restaurant ‘De Ganzenhoeve‚ in Gramsbergen.

Het was een leuke en gezellig dag! Ook dit jaar hopen we weer een leuke jeugddag te organiseren.