Skeeler en Wielerclub Twenterand heeft de bekende 100 km skeelerroute uitgebreid naar 150 km. Het skeelerseizoen 2017 staat in het teken van de monstertocht ‘van Grunnen noar Mestreech’ op 16 en 17 juni en speciaal voor die gelegenheid hebben we de tocht een paar weken naar voren gehaald en dus ook een stukje verlengd. We vertrekken om 7.00 uur vanaf de skeelerbaan in Vriezenveen.

Overigens blijft de mogelijkheid voor 25, 50 of 100 km. Deze groep start om 9.30 uur, sluit na enige tijd aan bij de 150 km groep en kan tussentijds via een ‘sluiproute’ onder begeleiding terug naar start/finish. Natuurlijk is er ook een kidstour van ca. 25 km (start 9.35 uur).

Laat je verrassen door het mooie asfalt en het prachtige, afwisselende landschap! Het eerste deel van de 150 km is daarbij ook nog een beetje heuvelachtig, dus een mooie training voor G-M.

Knipsel

Link naar de route:
http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1926380

Start en finish: Geesterenseweg 11, Vriezenveen

Skeelertocht Twenterand is een groepstocht, je rijdt dus samen met de andere deelnemers in één groep van start tot finish. De tocht vindt plaats onder auspiciën van de KNSB.

Het dragen van een (skate- of fiets)helm is verplicht.

De verzorging onderweg is goed geregeld (broodjes, fruit, drinken) en ook aan de toiletvoorziening is gedacht. Als organisatie vinden we het wel handig te weten hoeveel deelnemers er zijn. Daarom graag van tevoren via mail aanmelden op janendinet@gmail.com. Ook voor vragen kun je hier terecht of telefonisch op 06-15037440. Het inschrijven is op de dag zelf, vanaf 6 uur ’s ochtends.

De kosten bedragen € 8,- voor KNSB-leden (incl. gehaktbal na afloop). Niet KNSB-leden betalen € 2,- extra voor verzekering.

Knipsel2